Smokinka

едно малко женско намерение

Вместо лекарства …(за ставите)

Дафинов лист се смята за най-мощното средство на народната медицина за изкарване на натрупаните соли в организма. 20-30 листа се запарват с две чаши вряла вода. Кипят 5 минути, след което се задушават в термос или друг подходящ съд в продължение на около 3-4 часа.

Отварата се пие на малки глътки, като трябва да стигне за 12 часа. Процедурата се повтаря 3 дни. Преди следващата се прави прекъсване от една седмица.

Това лечение на ставите с народни средства се прави след прочистване на стомаха. В противен случай може да се получи алергично изхвърляне, под влияние на дафиновия лист.

Ако се появи често уриниране, например на всеки половин час, това означава, че солите започват интензивно да се разтварят и да се изкарват от организма. Това лечение може да се повтаря през седмица 1-2 пъти годишно.

Друг начин за лечение на ставите е следният: с 500 милилитра водка се заливат 300 грама диви кестени, нарязани на ситно. Сместа стои 14 дни, като всеки ден се разбърква. Може да се съхранява няколко години.

Болните места се натриват всяка вечер и болките постепенно утихват.

Вареният ориз има способността да извлича солите от ставите. Колкото повече преседява ориза във водата, толкова е по-ефективен. В чаша вода сипете 2-3 супени лъжици ориз.

След 24 часа сложете още една чаша вода и ориз, а в първата сменете водата. След още 24 часа сложете трета чаша вода с ориз и сменете водата в първата и втората.

Така се процедира до 5 чаши. На шестия ден, оризът от първата чаша се вари и се изяжда без сол, като се замества с нова чаша. Желателно е да се изяде сутринта на гладно.

Трябва да минат 3-4 часа, преди да хапнете нещо друго, за да има време оризът да извлече натрупаните соли. Курсът на лечение е 40 дни.

По време на лечението на ставите, не е желателно да подлагате мускулатурата си на тежки натоварвания, пазете здравето си, а и не забравяйте че всяко лечение трябва да носи удоволствие на организма.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Информация

This entry was posted on 17.07.2013 by in MY POINT.

Навигация

%d bloggers like this: